Türkçe
English

Dubai Work and Study

Dubai  Hakkında

 

Dubai'nin abartılı lüks ve yüksek teknoloji tesislerini keşfedin. Bu Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) devleti, Arap Yarımadası'nın doğu kıyısında, Basra Körfezi'nin güneybatı köşesinde yer almaktadır. Son yıllarda dünya çapında, uluslararası ticaret ve inovasyonun gelişen merkezi olarak ünlenen Dubai, hızla dünyanın en popüler turistik yerlerinden biri haline gelmiştirDubai'nin abartılı lüks ve yüksek teknoloji tesislerini keşfedin. Bu Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) devleti, Arap Yarımadası'nın doğu kıyısında, Basra Körfezi'nin güneybatı köşesinde yer almaktadır. Son yıllarda dünya çapında, uluslararası ticaret ve inovasyonun gelişen merkezi olarak ünlenen Dubai, hızla dünyanın en popüler turistik yerlerinden biri haline gelmiştir

 

Dubai, BAE'nin en büyük ve en kalabalık şehridir. 200'den fazla milletten yaklaşık 2.780.000 sakin ve herhangi bir günde sayısız turist ve ticaret ile uğraşan insanlar bulunmaktadır. Son teknoloji ve altyapı, vergisiz yaşam ve büyük ticaret kıtalarının merkezinde stratejik bir konum, Dubai'yi iş yapmak için ideal bir yer haline getirmektedir.

 Dubai zengin, Arap kültürel mirasına sahiptir. Emirati halkı, çoğunluğu Müslüman olmak üzere İslami mirası koruma eğilimindedir. Buna rağmen, Dubai halkı çok kültürlü vatandaşlarına ve misafirlerine karşı son derece hoşgörülüdir - tüm dini inançlara açıktır.Emiratis, Hintliler, Pakistanlılar, Amerikalılar , İngilizler , italyanlar ve İrlandalılar da dahil olmak üzere 200'den fazla millet Dubai'yi ev olarak adlandırmaktadır. Her yeni grup kendi stillerini, güçlü yönlerini ve lezzetlerini Dubai’ye yanlarında getirmiştir. Hareketli şehirde şu anda akla gelebilecek her mutfağı sunan 6000'den fazla restoran ve kafe bulunmaktadır.


 



Work and Study Dubai


İngilizce öğrenirken çalışma iznine sahip olabileceğiniz ve aynı zamanda  çalışabileceğiniz program Work and Study Dubai olarak adlandırılmaktadır. Dubai de yaşayan

yerel halkın %90 ‘nı İngilizceyi ileri düzeyde konuşabilmektedirler. Ülkede çok sayıda  Anadili İngilizce olan yabancıların yaşaması sebebiyle İngilizce  dili dubaide ikinci dil olarak kabul görmektedir.

2021 senesinde  Dubai Anayasasındaki değişiklik ile yabancı öğrencilere çalışma izni verilmektedir.Dubai’de en az 12 hafta ve üzeri İngilizce dil eğitimi almak için kayıt olan öğrencilere haftada 20 saat yarızamanlı olarak  çalışma izni verilmektedir.Dubai Emirliği’nde çalışanlar için en düşük saatlik ücret 18-20 $ arasındadır. Dubaide çalışarak kazancınız yaptığınız işe göre değişkenlik göstermektedir. Bundan dolayı Dubai Work and Study programı yabancı öğrenciler tarafından en sık tercih edilen programlardan biridir. Dubai çalışma izinli öğrenci vizesi almak İngilizce konuşulan diğer ülkelere kıyasla oldukça kolaydır ve ortalama 3 hafta sürmektedir.

 



Dubai’de İngilizce Öğrenmek

Dubai, her yıl çok sayıda ülkeden binlerce öğrencinin dil yolculuğuna başlamak için akın ettiği bir şehirdir. Dubai yurtdışında İngilizce öğrenmek için gelecek vaat eden yerlerden biridir. Son derece kozmopolit bir şehir olarak, Dubai'de İngilizce öğrenmek öğrencilere kendilerini çok çeşitli kültürlere kaptırma fırsatı verir. Dubai dünyanın en hızlı büyüyen şehirlerinden biri olduğu için, modern mimarinin en etkileyici başarılarından bazılarını görme şansına sahip olacaksınız. Dubai'de İngilizce kursu ile hızlı ve

modern bir dünyaya adım atabilir  aynı  zamanda eşsiz  kumsalların ve denizin keyfini çıkartabilirsiniz.

 


Dubai'deki İngilizce Okulları

Dubai, uluslararası atmosferi, misafirperver kültürü ve nefes kesen manzaraları nedeniyle yurtdışında İngilizce öğrenmek isteyen öğrenciler için son yılların en gözde seçimdir. Dubai’de bulunan Kaliteli İngilizce dil okulları nedeniyle de mükemmel bir seçimdir. Dubaideki İngiltere ve Avustralya menşeeli dil kursları  13-17 yaş arası   , 18-22 yaş  arası ve  22 yaş üzeri yetişkin İngilizce öğrenenler için çok çeşitli kurslar sunmaktadır. Dubai'de İngilizce öğrenirken,  Temsilciliğini yaptığımız dil okullarının Jumeirah Gölleri'ndeki merkezi konumlarında ve Bilgi Parkı'nda şehrin atan kalbini hissetme şansına sahip olacaksınız.



Neden İngilizce dil  eğitimi için Dubai tercih etmelisiniz ?


  • Dubai’de  sanılanın aksine  İngilizce  günlük hayatta çok yaygın olarak  kullanılmaktadır. Amerika ve  ingiltere’nin birçok ünlü markalarının finans kurumlarının şubeleri  , yönetim binaları  ve buna bağlı olarak anadili İngilizce olan binlerce  çalışanları  Dubaide ikamet etmektedir.
  • İngiltere ve Abd menşeeli dil okulları dubaide yaygındır

  • Dubai dil okulları fiyatları oldukça uygundur.

  • Dubai öğrenci vizesi başvuruları  çok kısa sürede  %99 olumlu  sonuçlanmaktadır

  • Uluslararası öğrenciler dubai'ye dünyanın dört bir yanından gelerek şehri çok kültürlü ve canlı hale getirmektedirler.Dubai'de İngilizce öğrenmek, bu karmaşık ve büyüleyici atmosferde gezinerek dil becerilerinizi pratik etmek anlamına gelir.

  • Dubai silüeti insan mühendisliğinin bir marifetidir; Burj Khalifa gibi şimdiye kadar inşa edilmiş en yüksek bina da dahil olmak üzere dünyanın en etkileyici gökdelenlerinden bazılarına ev sahipliği yapmaktadır.

  • Dubai, yurtdışındaki İngilizce programlarında heyecan arayanlar için bir hazinedir. Konaklamanız boyunca paraşütle atlama, köpek balığı kafesi dalışı, çöl safarilerinin yanı sıra bir dizi tema parkı ve su parkını deneyebilirsiniz.
  • Yurtdışındaki programlarına daha rahat bir yaklaşım sergilemeyi tercih edenler için: güneşlenmek ve yüzmek için kilometrelerce güzel, kumlu sahil şeridi bulunmaktadır.Şehrin tüm turistik yerlerini tekneyle görmek için Dubai su kanalında keyifli bir feribot yolculuğu yapabilirsiniz


Dubai'nin mükemmel altyapısı ticaret, ulaşım, turizm, sanayi ve finans alanlarında uluslararası yatırımcıları cezbediyor. Dubai'de bu kadar geniş bir sektör yelpazesi mevcut ve gelişmekte olduğundan, özel ilgi alanlarınız ne kadar benzersiz olursa olsun, yapılacak ve görülecek birçok şey bulunmaktadır.21. yüzyıl konforlarının ve eski dünya cazibesinin şaşırtıcı karışımını şehir devleti boyunca gözlemleyebilirsiniz.Dubai work and study programlarına katılarak ingilizcenizi geliştirebilir , çalışma izni sayesinde iş yaşamına katılabilir , Ticaret pazarları arasında dolaşabilir , veya modern alışveriş merkezlerinde alışveriş yapabilirsiniz. Çölde safariye çıkabilir veya Burj Khalifa gibi inanılmaz, rekor kıran binalardan manzaranın keyfini çıkartabilirsiniz.

Dubai'de öğrenciler , çiftler, iş seyahatinde olanlar için ilgi çekici aktiviteler vardır. Wild Wadi Su Parkı'nda eğlenebilir, İsterseniz plajlarda  güneş ve denizin keyfini çıkartabilirsiniz.


Dubai'deki İngilizce kurslarımız ve Dubai Work and  Study programlarımız hakkında daha fazla bilgi için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.